Aanslag gemeentebelastingen digitaal

Eind februari worden de aanslagbiljetten gemeentebelastingen verstuurd. Heeft u zich vóór 1 februari van dit jaar aangemeld bij MijnOverheid om de aanslag digitaal te ontvangen, dan ontvangt u de aanslag niet meer per post. Let op dat u de aanslag niet mist!

U bent aangemeld bij de Berichtenbox

Als u de gemeente Veldhoven heeft aangevinkt ontvangt u een e-mail zodra uw aanslag in de Berichtenbox staat. Hiervoor moet u uw e-mailadres registreren bij MijnOverheid. Heeft u geen e-mailadres geregistreerd? Log dan regelmatig in op MijnOverheid en kijk of er nieuwe berichten zijn bezorgd.

Berichtenbox app

Post van de overheid kunt u nu ook op uw mobiele telefoon ontvangen. Via de Berichtenbox app kunt u uw berichten gemakkelijker lezen en ziet u ze minder snel over het hoofd. De nieuwe app, geschikt voor iOS (Apple) en Android, geeft een seintje als er post is. U kunt dan met een pincode inloggen en uw berichten lezen, zonder dat u naar MijnOverheid hoeft te surfen. De app kan berichten ook doorsturen naar een ander emailadres.

Aanmelden voor de Berichtenbox

Wilt u uw aanslagbiljet gemeentebelastingen volgend jaar digitaal ontvangen? Meld u zich dan aan bij de Berichtenbox op www.mijn.overheid.nl. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Heeft u geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan via digid.nl/aanvragen. Wanneer u inlogt op www.mijnoverheid.nl met uw DigiD, kunt u via een aantal stappen uw account activeren. Na registratie kunt u direct gebruik maken van de Berichtenbox. Controleer of de gemeente Veldhoven is aangevinkt. Zo niet, plaats dan het vinkje en klik onderaan de pagina op ‘bewaren’.

De gemeente (en andere organisaties die u berichten sturen via de Berichtenbox) krijgt van MijnOverheid nooit informatie of en wanneer u uw berichten hebt gelezen of verwijderd. Heeft u geen bericht ontvangen? Dan kan het bijvoorbeeld zijn dat u geen e-mailadres heeft opgegeven of dat uw e-mailadres in MijnOverheid niet uw actuele e-mailadres is.

Vragen over MijnOverheid?

Heeft u een vraag over MijnOverheid? Op www.mijn.overheid.nl vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Kunt u daar het antwoord op uw vraag niet vinden? Leg uw vraag, klacht of suggestie dan via de website van MijnOverheid voor.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek