Aanslag gemeentebelastingen digitaal

Eind februari worden de aanslagbiljetten ‘Gemeentebelastingen 2018’ verstuurd. U kunt ervoor kiezen om deze aanslag via MijnOverheid te ontvangen. U ontvangt de aanslag dan niet meer per post. Let op dat u de aanslag niet mist!

U bent al aangemeld bij de Berichtenbox

Controleer dan of de gemeente Veldhoven is aangevinkt. Zo niet, plaats dan vóór 1 februari 2018 het vinkje en klik onderaan de pagina op ‘bewaren’.
U ontvangt een e-mail zodra uw aanslag in de Berichtenbox staat. Hiervoor moet u uw e-mailadres registreren bij MijnOverheid. Heeft u geen e-mailadres geregistreerd? Log dan regelmatig in op MijnOverheid en kijk of er nieuwe berichten zijn bezorgd.

Aanmelden voor de Berichtenbox

Wilt u uw aanslagbiljet gemeentebelastingen voortaan digitaal ontvangen? Meld u zich dan aan bij de Berichtenbox op www.mijn.overheid.nl. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Heeft u geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan via digid.nl/aanvragen. Wanneer u inlogt op www.mijnoverheid.nl met uw DigiD, kunt u via een aantal stappen uw account activeren. Na registratie kunt u direct gebruik maken van de Berichtenbox. Controleer of de gemeente Veldhoven is aangevinkt. Zo niet, plaats dan het vinkje en klik onderaan de pagina op ‘bewaren’.

De gemeente (en andere organisaties die u berichten sturen via de Berichtenbox) krijgt van MijnOverheid nooit informatie of en wanneer u uw berichten hebt gelezen of verwijderd. Heeft u geen bericht ontvangen? Dan kan het bijvoorbeeld zijn dat u geen e-mailadres heeft opgegeven of dat uw e-mailadres in MijnOverheid niet uw actuele e-mailadres is.

Vragen over MijnOverheid?

Heeft u een vraag over MijnOverheid? Op www.mijn.overheid.nl vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Kunt u daar het antwoord op uw vraag niet vinden? Leg uw vraag, klacht of suggestie dan via de website van MijnOverheid voor.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek