Coronamaatregelen bijeenkomsten gemeentehuis

Gemeentelijke vergaderingen en bijeenkomsten zijn nu digitaal. Alleen als het echt nodig is om fysiek samen te komen, kan dat in het gemeentehuis. Komt u binnenkort voor zo’n bijeenkomst naar het gemeentehuis? Dan is het belangrijk om te weten dat wij afstand houden en extra aandacht hebben voor hygiëne.

Daarvoor hebben we in het gemeentehuis maatregelen getroffen. Op deze pagina leest u welke maatregelen voor u belangrijk zijn. Lees deze voor u naar het gemeentehuis komt. Als we ons hier samen aan houden, blijft het voor iedereen veilig.

Klachten

Hebt u verkoudheidsklachten, koorts of bent u benauwd? Kom dan niet naar het gemeentehuis en ziek thuis uit. Is een huisgenoot benauwd en/of heeft hij of zij koorts? Blijf ook dan thuis.

Liften en trap

Onze liften zijn klein. Daarom mag er één persoon per keer in de lift. We houden rechts aan op de trap en houden genoeg afstand van de voorganger.

Om de beurt

We lopen met maximaal drie personen tegelijk naar de vergaderruimte en de uitgang. Iedere deelnemer aan een bijeenkomst haalt zelf koffie, thee of water. Dit doen we om de beurt. We betreden en verlaten de vergaderruimtes na elkaar en voorkomen groepjes mensen aan de deur.

Ruimte

Om genoeg afstand te houden, is de capaciteit van de vergaderruimtes teruggebracht. Ook in de wachtruimte en de raadzaal (publieke en perstribune) zijn stoelen weggehaald.

Looprichting

Op de verdiepingen geldt eenrichtingsverkeer: we lopen met de klok mee. In de raadzaal gebruiken we de binnenring om naar onze plek te gaan.

Hygiëne

We hebben extra aandacht voor hygiëne: koffieautomaten, printers en sanitair maken we vaker schoon. In de vergaderruimtes vindt u desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek