Kandidatenlijsten verkiezingen

Op vrijdag 3 februari 2023 zijn tijdens openbare zittingen van de centrale stembureaus de kandidatenlijsten vastgesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen en de verkiezingen voor het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel.

Provinciale Staten

Op vrijdag 3 februari 2023 heeft het centraal stembureau van de Provinciale Staten van Noord-Brabant tijdens een openbare zitting in ’s-Hertogenbosch de kandidatenlijst vastgesteld. Er doen 20 partijen mee aan de verkiezingen voor de leden van de Provinciale Staten van Noord-Brabant.

Bekijk de definitieve kandidatenlijst Provinciale Statenverkiezing 2023 Noord-Brabant (PDF, 1.9 MB). Of laat de lijst voorlezen: luister naar de ingesproken kandidatenlijst (MP3, 31.0 MB)

Waterschap De Dommel

Op vrijdag 3 februari 2023 heeft het centraal stembureau van Waterschap De Dommel tijdens een openbare zitting in Boxtel de kandidatenlijst vastgesteld. Er doen 12 partijen mee aan de verkiezingen voor het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel.

Bekijk de definitieve kandidatenlijst waterschapsverkiezing De Dommel 2023 (PDF, 389.8 kB). Of laat de lijst voorlezen: luister naar de ingesproken kandidatenlijst (MP3, 13.2 MB).

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek