Laatste nieuws corona

Op deze pagina vindt u actuele en praktische informatie rondom corona. 

Nieuwsberichten

Meer nieuws..

Basisregels

Testen op corona

Iedereen met klachten kan zich laten testen op het coronavirus. Sinds 1 december kunnen ook mensen zonder klachten zich laten testen als zij risico hebben gelopen op besmetting.

Zo is verspreiding van het virus te controleren en beschermen mensen elkaar. Meer informatie over testen kunt u vinden op de websites van de Rijksoverheid en GGD Brabant-Zuidoost.

Gevolgen voor de culturele sector

Op de website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over de gevolgen die het coronavirus heeft voor de culturele sector. Bijvoorbeeld welke locaties open zijn, welke activiteiten zijn toegestaan en informatie over financiële steun.

Dashboard coronavirus

Het dashboard coronavirus geeft informatie over de ontwikkeling van het coronavirus landelijk, per veiligheidsregio er per gemeente

Landelijk publieksinformatienummer

Vindt u op de site van de Rijksoverheid of het RIVM geen antwoord op uw vraag? Landelijk publieksinformatienummer: 0800-1351 (8.00 tot 22.00 uur).

Information in English

For more information about the coronavirus in English, please visit the website of the National Institute for Health and Environment, or the website of the Dutch Government

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek