Nieuwe fietsverbinding De Run - HTC

Meer fietsers en een veilige route kan de druk op het wegennet rondom de Kempenbaan en de N2 verminderen. We willen de bereikbaarheid van De Run verbeteren en in de toekomst garanderen. Fietsers zijn hierbij een belangrijke doelgroep. Daarom heeft de gemeente Veldhoven samen met partners gemeente Eindhoven, provincie Noord-Brabant, ASML en de Rijksoverheid een maatregelenpakket opgesteld. Eén van de maatregelen is de fietsverbinding De Run – High Tech Campus. We verwachten dat de nieuwe fietsverbinding half december 2023 klaar is.

Werkzaamheden

Het laatste gedeelte van de werkzaamheden is gestart. Op de website van de BouwApp leest u alles over de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen.

Volg het project via de BouwApp 

Blijf op de hoogte van het project via de BouwApp. Dit kan via de website van de BouwApp of door de BouwApp te downloaden op uw mobiel via de Appstore (Apple) of Playstore (Android). 

Zoek vervolgens in de app op projectnaam ‘Fietsroute De Run HTC-VHV’, open het project en klik op ‘volgen’.
Via deze app blijft u makkelijk op de hoogte van de planning, faseringen, bereikbaarheid en andere ontwikkelingen. Daarnaast kunt u makkelijk contact opnemen met BAM-infra als u vragen of opmerkingen heeft.


De impressies geven een idee hoe de nieuwe fietsverbinding er straks uit komt te zien.

Werkzaamheden

Kijk voor een actueel overzicht van de werkzaamheden in Veldhoven op de plattegrond met wegwerkzaamheden.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek