Subsidies voor economische versterking

Dinsdag 31 januari 2017

Toepassingen van nieuwe technologie├źn en methoden kunnen in aanmerking komen voor subsidie uit het Stimuleringsfonds van de Metropoolregio Eindhoven. In de laatste tender heeft een 50-tal projecten subsidie gekregen. Tot 1 april 2017 kunt u projectvoorstellen voor subsidie indienen.

Voor de subsidie komen projecten in aanmerking met een aantoonbare economisch toegevoegde waarde (werkgelegenheid, innovatie, versterking van de concurrentiepositie van de regio, verbetering van het vestigingsklimaat en/of duurzame ontwikkeling van de regio). Ook is een voorwaarde dat minimaal twee partijen uit de regio Zuidoost-Brabant samenwerken.

Aarzel niet om aan te vragen. Het kan een stevige bijdrage opleveren!

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Stimuleringsfonds? Kijk op metropoolregioeindhoven.nl/subsidies/stimuleringsfonds.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek