BoekStartwaardebon voor Veldhovense baby’s

Woensdag 8 februari 2017

Gemeente Veldhoven biedt ouders van Veldhovense baby’s een BoekStartbon aan. Met deze bon kunnen ouders een gratis koffertje ophalen in de bibliotheek. Het koffertje bevat babyboekjes en informatie over de bibliotheek.

Baby’s kunnen vanaf de leeftijd van drie maanden al genieten van boekjes. Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor het contact met baby’s en voor de taalontwikkeling. Gemeente Veldhoven biedt daarom in samenwerking met de Bibliotheek Veldhoven en het consultatiebureau een gratis BoekStartkoffertje aan. Drie keer per jaar versturen we de bonnen aan de ouders van baby’s die in Veldhoven zijn geboren en wonen. Als u het koffertje ophaalt wordt uw baby ook meteen gratis lid van de bibliotheek.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek