Nieuws

Samen de sociale omgeving vormgeven - deel 5

Dinsdag 19 september 2017

De afgelopen maanden hebben Veldhovenaren, instellingen, organisaties en gemeente samen gesproken over hoe de sociale omgeving in Veldhoven vorm kan krijgen. De uitkomst van deze verkenning onthullen we u de komende weken.

Lees verder

Gemeenteraad vergadert op dinsdag 26 september

Dinsdag 19 september 2017

De gemeenteraad vergadert op dinsdag 26 september 2017 in de raadzaal van het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Deze besluitvormende vergadering is openbaar en begint om 19.30 uur.

Lees verder

Afvalinzameling in Veldhoven: KCA

Woensdag 13 september 2017

De gemeente Veldhoven streeft naar betere afvalscheiding en paste daarom eind 2015 de inzamelmethode bij woonhuizen aan. Hoe tevreden zijn de inwoners? Wat zijn de inzamelresultaten en hoe zit het met de kosten? Elke week bekijken we een van de afvalstromen. Deze week: Klein Chemisch Afval.

Lees verder

Samen de sociale omgeving vormgeven - deel 4

Woensdag 13 september 2017

De afgelopen maanden hebben Veldhovenaren, instellingen, organisaties en gemeente samen gesproken over hoe de sociale omgeving in Veldhoven vorm kan krijgen. De uitkomst van deze verkenning onthullen we u de komende weken.

Lees verder

Gemeente wil vertraging aansluiting N69 op A67 beperken

Donderdag 7 september 2017

Het gemeentelijk bestemmingsplan is betrokken in een bredere discussie die gaat over de behandeling van stikstofregels. De Raad van State heeft 200 zaken die daarop betrekking hebben aangehouden, waaronder het bestemmingsplan Kempenbaan West. Er is inhoudelijk geen discussie over de ontworpen verkeerskundige oplossing in dit plan.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek