Nieuws

Inleveractie Veldhovense parkeerpas

Woensdag 24 mei 2017

De blauwe Veldhovense parkeerpas werkt niet meer op de vernieuwde parkeerautomaten rondom het CityCentrum. Als u uw oude parkeerpas met het bijbehorende formulier bij ons inlevert, ontvangt u de betaalde borg en/of parkeertegoed terug. Inleveren kan tot 1 oktober 2017.

Lees verder

Aanvraagprocedure Lintjesregen 2018 gestart

Dinsdag 23 mei 2017

Denkt u ook wel eens 'die persoon verdient een lintje'? Neem dan nu het initiatief; de aanvraagprocedure voor de Lintjesregen 2018 is gestart. Zorgt u ervoor dat iemand die het echt verdient een 'schouderklopje van de Koning' krijgt?

Lees verder

Gemeenteraad vergadert 30 mei

Dinsdag 23 mei 2017

De gemeenteraad vergadert op dinsdag 30 mei 2017 in de raadzaal van het gemeentehuis. Deze besluitvormende vergadering is openbaar en begint om 19.30 uur.

Lees verder

Brandweerinzet bij reanimatie

Maandag 22 mei 2017

Vanaf 18 mei 2017 kan ook in Veldhoven de brandweer ingezet worden bij reanimatie. Bij een melding van een reanimatie wordt naast de ambulances ook de brandweer gealarmeerd.

Lees verder

Aandacht voor snelheid op de Sondervick

Maandag 22 mei 2017

Snelheid is een belangrijk aspect van de verkeersveiligheid. Uit recente politieanalyses blijkt dat er op de Sondervick gemiddeld te hard gereden wordt. Reden voor de politie om hier regelmatig snelheidscontroles uit te voeren.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek