Aanslag Gemeentebelastingen 2017

Donderdag 23 februari 2017

Eind februari ontvangt u per post uw aanslagbiljet 'Gemeentebelastingen 2017'. Op dit biljet staan alle gemeentelijke heffingen die voor u van belang zijn.

Bewaar dit aanslagbiljet goed. Op dit biljet staat, indien op u van toepassing, ook de WOZ-waarde. Deze waarde heeft u in 2018 nodig voor uw aangifte inkomstenbelasting over 2017.

Geen aanslag ontvangen?

Heeft u na de eerste week van maart 2017 nog geen aanslagbiljet ontvangen, stuur dan een e-mail naar de gemeente via gemeente@veldhoven.nl of bel 14 040, dan sturen wij u alsnog een duplicaat aanslagbiljet 'Gemeentebelastingen 2017' toe.

Huurders en WOZ-waarde

Sinds belastingjaar 2016 ontvangen de meeste huurders een aanslag met daarop de WOZ-waarde van de woning. Vindt u de WOZ-waarde niet terug op uw aanslag en denkt u wel belang te hebben bij het ontvangen van de WOZ-waarde, dan kunt u de WOZ-waarde opvragen via gemeente@veldhoven.nl.
Voor meer informatie hierover raadpleegt u uw verhuurder of kijkt u op www.huurcommissie.nl.

Aanslag gemeentebelastingen digitaal

U heeft uw aanslagbiljet 'Gemeentebelastingen' dit jaar niet digitaal ontvangen en u wilt dit vanaf volgend jaar wel? Log dan in op MijnOverheid.nl met de DigiD code van degene op wiens naam de aanslag staat en registreer u voor de Berichtenbox. Als u zich vóór 1 februari 2018 aanmeldt, ontvangt u eind februari 2018 uw aanslag voor 2018 digitaal in uw Berichtenbox. 

Bent u al geregistreerd voor de Berichtenbox? Controleer dan of de gemeente Veldhoven is aangevinkt.  Zo niet, plaats dan vóór 1 februari 2018 het vinkje en klik onderaan de pagina op ‘bewaren’.

Meer informatie

Meer informatie over gemeentelijke belastingen leest u op de pagina Belastingen

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek