Aanpassen kaders zwembad

Dinsdag 28 februari 2017

Het college stelt de gemeenteraad voor om de kaders voor een zwembad in Veldhoven aan te passen. Hiermee kan zwemwater behouden blijven. De nieuwe kaders nemen het initiatief van de werkgroep ‘Behoud Zwembad’ als uitgangspunt.

De werkgroep ‘Behoud Zwembad’ heeft in oktober 2016 een plan toegestuurd aan de gemeente. Deze werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van het zwembadbestuur en zwemvereniging Njord en externe adviseurs. Het plan steekt in op een nieuw zwembad in het centrumgebied. De werkgroep en de gemeente willen dit concept gezamenlijk verder uitwerken. Hiervoor is eerst aanpassing van de kaders nodig.

Gemeenteraad

Op 7 maart vergadert de gemeenteraad over het collegevoorstel ‘Bijstellen kaders onderzoek zwembad’. Drie weken later op 28 maart volgt de besluitvorming. U kunt de vergaderingen bijwonen in de raadzaal van het gemeentehuis aan het Meiveld 1 of thuis live volgen via de website van de gemeenteraad

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek