Werkzaamheden begraafplaats De Hoge Boght

Dinsdag 28 februari 2017

Vanaf maandag 6 maart vinden er op de gemeentelijke begraafplaats werkzaamheden plaats. Deze bestaan uit het verharden met stenen van 2 hoofdpaden en de inrit. Afhankelijk van de weersomstandigheden duren de werkzaamheden ongeveer drie weken.

De werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen in de vorm van geluid en bereikbaarheid. De aannemer probeert de toegang naar de graven zo veel mogelijk te waarborgen. Plechtigheden, zoals begrafenissen en asbestemmingen, kunnen doorgaan. Het werk wordt dan stilgelegd.

Vragen

Als u vragen heeft over dit bericht of de werkzaamheden, neem dan contact op met de beheerder van de begraafplaats via telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek