VSV gaat van start: Veldhoven Samen Verkeersveilig

Donderdag 9 maart 2017

Veldhoven heeft een nieuwe verkeersveiligheidsorganisatie: Veldhoven Samen Verkeersveilig (VSV). VSV gaat zich vol enthousiasme inzetten voor de verkeersveiligheid in Veldhoven.

VSV gaat allerlei verkeersveiligheidsacties organiseren en begeleiden zoals een opfriscursus 50+ voor automobilisten, een e-bikecursus, het bieden van ondersteuning bij het fietsexamen op basisscholen, een avond theorieles over verkeersregels en nog veel meer. De vrijwilligers van Veldhoven Samen Verkeersveilig  werken samen met en krijgen ondersteuning van onder andere scholen, politie en gemeente Veldhoven.

Contact VSV

Voor meer informatie of voor het aanmelden als vrijwilliger bij VSV kunt u terecht bij Ed Henar. Stuur een e-mail naar ed.henar@live.nl of bel telefoonnummer (040) 253 54 79. Ook voor advies of met vragen over een specifieke verkeerssituatie kunt u bij VSV terecht.

Wethouder blij met VSV

Nicole Ramaekers, wethouder Bereikbaarheid en verkeerveiligheidsambassadrice van Metropoolregio Eindhoven, is er blij mee: “Verkeersveiligheid is ontzettend belangrijk. Hier kan nooit genoeg aandacht voor zijn. Elk verkeersslachtoffer is er een te veel. VSV, een fantastisch initiatief, veel succes!”

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek