Ontwerpbestemmingsplan Huysackers

Dinsdag 4 juli 2017

Binnenkort start de ontwikkeling van het plan ‘Huysackers’. Dit is het eerste dorp in Zilverackers waar maximaal 430 woningen en maatschappelijke voorzieningen in een groen landschap komen. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Inzage ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Huysackers’ ligt vanaf vrijdag 16 juni 2017 gedurende 6 weken (tot en met donderdag 27 juli 2017) ter inzage. U kunt het plan bekijken via bovenstaande link of inzien in de informatieruimte van het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. 

Stedenbouwkundig plan

Het stedenbouwkundig plan voor Huysackers is ook gereed. Bekijk het stedenbouwkundig plan. (PDF, 8.2 MB)

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek