Sjors Creatief start in Veldhoven

Dinsdag 4 juli 2017

Logo Sjors CreatiefIn het schooljaar 2017-2018 gaat de gemeente Veldhoven in samenwerking met Brede School Veldhoven starten met Sjors Creatief. Alle basisschoolkinderen in de gemeente Veldhoven kunnen dan kennis maken met de vele kanten van kunst en cultuur. De opzet is gelijk aan de succesformule Sjors Sportief.

Alle 4000 basisschoolleerlingen van de Veldhovense scholen ontvangen in oktober 2017 het Sjors Creatief boekje. Leerlingen kunnen hieruit voor het hele schooljaar leuke kennismakingsworkshops kiezen en zo hun interesses en talenten verkennen zonder direct lid te worden van een club of vereniging.

Hoe werkt het?

Culturele aanbieders kunnen hun creatieve activiteit van een of meerdere lessen zelf aanmelden op www.cultuurstimulering.nl. Sjors Creatief verzorgt de promotie in het boekje en regelt de digitale inschrijvingen van de kinderen. Kinderen kiezen namelijk uit het boekje de workshops die hen aanspreken en schrijven zich vervolgens digitaal in via www.sjorscreatief.nl.

Wanneer?

  • Aanbieders kunnen zich tot 15 september 2017 opgeven via www.cultuurstimulering.nl
  • Vanaf 24 oktober 2017 ontvangen alle basisschoolleerlingen het Sjors Creatief boekje.
  • Op 1 november 2017 is de kick-off en kunnen kinderen zich digitaal inschrijven op www.sjorscreatief.nl
  • Vanaf 6 november 2017 zijn er kennismakingsactiviteiten bij de aanbieders.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar Ot Ottenheim (cultuurcoach, otottenheim@bredeschoolveldhoven.nl) of Marco Verhagen (sport- en cultuurcoach, marcoverhagen@bredeschoolveldhoven.nl). Ook bent u donderdag 14 september van harte welkom bij het Cultureel Café. Dit vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur in Art4U. Er is dan ruimte om vragen te stellen over Sjors Creatief.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek