Adopteer een Veldhovense rotonde

Woensdag 12 juli 2017

Rotonde Heerbaan kinderboerderijBedrijven, instellingen en verenigingen van binnen en buiten Veldhoven kunnen voortaan rotondes ‘adopteren’ via sponsoring. In ruil daarvoor mogen zij een reclamebord plaatsen. Belangstellenden kunnen kiezen voor volledige of gedeeltelijke sponsoring. Het gaat om de plantsoenen in de middencirkels van rotondes.

Gemeente Veldhoven biedt adoptanten de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen tegenover een of meer wegen die op een rotonde uitkomen. In ruil hiervoor bekostigt de adoptant de aanleg en/of het onderhoud van het groen op de rotonde.

Bij adoptie van een volledige rotonde heeft de adoptant een keuze: aanleg en onderhoud van de beplanting zelf regelen - bijvoorbeeld via een hovenier - of laten uitvoeren door de gemeente. Bij gedeeltelijke adoptie voert de gemeente altijd aanleg en onderhoud van het groen uit.

Adoptiebeleid

In de notitie Adoptiebeleid rotondes (PDF, 151.9 kB) heeft de gemeente onder andere de mogelijkheden, kwaliteitseisen, plaatsingscriteria, overige voorwaarden en kosten vastgelegd.

Heeft u belangstelling om een rotonde te sponsoren? Wilt u weten welke rotondes geheel of gedeeltelijk beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel ons via het algemene telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek