Controle hondenbelasting

Dinsdag 18 juli 2017

Binnenkort start in Veldhoven de controle voor hondenbelasting. Vooruitlopend op deze huis-aan-huiscontroles kunt u uw hond(en) nog tot 31 augustus 2017 aanmelden via www.veldhoven.nl/hondenbelasting of tijdens een afspraak bij de publieksbalie.

Elke hondenbezitter in Veldhoven is verplicht om hondenbelasting betalen. Van deze belasting worden de uitlaat- en schoonmaakvoorzieningen betaald. Om ervoor te zorgen dat iedereen met een hond ook daadwerkelijk belasting betaalt wordt er huis-aan-huis gecontroleerd. Als de controleur bij u aanbelt, kan hij zich legitimeren. Voor de uitvoering van de controle is bureau Legitiem uit Velp in de arm genomen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze controle, of over de hondenbelasting in het algemeen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de afdeling Inwonerszaken via telefoonnummer 14 040.
 

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek