Aanleg Zilverbaan gaat van start

Maandag 9 oktober 2017

Deze week is het zover, aannemer Heijmans Infra B.V. begint met de werkzaamheden voor het aanleggen van de Zilverbaan. De uitvoering verloopt in twee fasen. De eerste fase bestaat uit het aanleggen van het weggedeelte tussen de Heerbaan en de Roskam.

De aannemer start komende week met fase 1, ter hoogte van de aansluiting met de Eindhovensebaan. Op deze plek komt een rotonde te liggen. Om hinder voor het verkeer op de Eindhovensebaan zoveel mogelijk te beperken legt de aannemer hier eerst een extra stukje weg aan, een bypass. Op die manier rijdt het verkeer om het werkvlak van de aan te leggen rotonde heen. Afhankelijk van onder andere de weersomstandigheden is de verwachting dat fase 1 voor het eind van dit jaar is afgerond.

Fase 2 - Roskam en Knegselseweg

De tweede fase bestaat uit het aanleggen van het gedeelte Zilverbaan tussen de Roskam en de Knegselseweg. Volgens de huidige planning kanĀ  het werk hier begin 2018 starten. De Zilverbaan in zijn geheel is dan medio 2018 klaar.

Informatie

Heeft u vragen of meldingen? Neem dan contact op met aannemer Heijmans Infra BV. Dit kan via e-mailadres mstam2@heijmans.nl. Of loop binnen tijdens het wekelijkse inloopuurtje, iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur (locatie: bouwunit, Koppelenweg 7 in Veldhoven).

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek