Dankwoord Jack Mikkers

Maandag 9 oktober 2017

Beste mensen, tien jaar lang mocht ik jullie burgemeester zijn; het was voor mij een toptijd! Mijn Astrid en ik hebben hier met heel veel plezier geleefd, gewerkt en samen met jullie gebouwd aan ons mooie Veldhoven.

Jack en Astrid Mikkers op de fietsVoor mij begint nu een nieuwe uitdaging, als burgemeester van ’s-Hertogenbosch. Maar afscheid nemen van Veldhoven en vooral van alle Veldhovenaren is niet gemakkelijk. Ik vind het daarom heel bijzonder en eervol dat ik als ereburger bij Veldhoven betrokken mag blijven. Ik ben en blijf ontzettend trots op jullie en op Veldhoven!

Bedankt voor alles en graag tot ziens!

Afscheidscadeau

In plaats van afscheidscadeaus gaf Jack Mikkers de voorkeur aan giften voor de Stichting Voedselbank en de Stichting Leergeld. Op de daarvoor geopende bankrekening komen nog steeds giften binnen. Over enkele weken maken we het resultaat bekend. Wilt u nog geld schenken, dan kunt u uw donatie overmaken op NL08BNGH0285008714 onder vermelding van ‘cadeau burgemeester/223912’.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek