Erespeld voor Jan Coppens

Maandag 9 oktober 2017

De heer Jan Coppens met de ErespeldDe heer J.G.M. (Jan) Coppens (61) ontving op zondag 8 oktober de Erespeld van de gemeente Veldhoven. Deze gemeentelijke onderscheiding is toegekend als blijk van waardering voor zijn langdurige inzet als vrijwilliger voor muziekvereniging St. Cecilia Oerle. Wethouder Ad van den Oever reikte de Erespeld uit tijdens het jubileumconcert - ter ere van Jan Coppens - van muziekvereniging St. Cecilia Oerle.

Jan Coppens is 50 jaar lid van muziekvereniging St. Cecilia Oerle. 21 jaar als actief lid van de muziekcommissie (1988-2009) waarvan sinds 2005 als voorzitter. Ook is hij vanaf 1993 algemeen lid – en al jaren commissielid – van muziekvereniging L`Union Fraternelle.

Buiten zijn vrijwilligersactiviteiten in de muziek is hij vanaf 2004 actief als bestuurslid van ‘Toerclub Sondervick College’. Hij verzorgt het materiaal en de wekelijkse begeleiding.

Verder was de heer Jan Coppens 8 jaar lid van de raad van toezicht van Rabobank Oerle-Wintelre (1998-2006) en ook 5 jaar bestuurslid van de Belangengroep Oerle, nu bekend als Dorpsvereniging Oerle/Wijkplatform.

Waardering vrijwilligers

Gemeente Veldhoven heeft veel waardering voor de inzet van vrijwilligers voor de Veldhovense gemeenschap. Een gemeentelijke onderscheiding is een bijzondere blijk van deze waardering.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek