Informatiebijeenkomst reduceren gasverbruik

Maandag 30 oktober 2017

De Vereniging Veldhoven Duurzaam houdt een informatiebijeenkomst over het verminderen van gasgebruik in uw woning. U bent welkom op maandag 6 november in basisschool De Brembocht aan de Messenmaker 10 in Veldhoven. De informatiebijeenkomst start om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Doorgaans stijgt in het najaar de behoefte aan informatie en advies over woningisolatie, rendementsverbetering van de HR-ketel, warmteverlies-analyse of zelf warmte opwekken. Veldhoven Duurzaam speelt daarop in door het organiseren van een informatiebijeenkomst waarbij aan bod komen:

  • terugdringen warmteverlies naar buiten door isolatie
  • rendement verhogen van uw CV-systeem
  • slimme besparingen / gedrag bewoners
  • zelf warmte opwekken, bij voorbeeld met een warmtepomp

U wordt aan de hand van presentaties in de onderwerpen meegenomen, dus zorg dat u op tijd aanwezig bent. De verwachte eindtijd ligt rond 22.00 uur.

Fingerprint van uw woning

Tijdens de bijeenkomst wordt ook uitgelegd hoe u uw woning zo goed mogelijk in kaart kunt brengen op het gebied van warmtehuishouding; u maakt een ‘fingerprint’. Elke woning heeft immers een eigen karakter waarbij ook de wensen en gebruiken van de bewoner meespelen. Met zo’n fingerprint kunt inschatten of bijvoorbeeld extra isoleren of het gebruik van een warmtepomp zin heeft.

Over Veldhoven Duurzaam

Veldhoven Duurzaam is een vereniging met vrijwilligers uit Veldhoven. De vereniging legt zich toe op het delen van kennis en adviseren over duurzame verbeteringen in uw huis. De vereniging is onafhankelijk en heeft geen commerciële belangen.
Kijk voor meer informatie op www.veldhovenduurzaam.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek