Veel belangstelling zonnepark Welschap

Maandag 30 oktober 2017

Onlangs plaatsten wij een artikel over de ontwikkeling van zonnepark Welschap op het terrein van de militaire vliegbasis Eindhoven. Via de zogenoemde ‘postcoderoosregeling’ kunnen Veldhovenaren die geen geschikt dak hebben ook zonnepanelen aanschaffen op dit zonnepark. Het gaat om de postcodes 5501 t/m 5503  en 5505 t/m 5509. Het artikel leverde al ruim 160 reacties van belangstellende Veldhovenaren op, een succes dus!

Op de hoogte blijven?

De plannen worden op dit moment verder uitgewerkt. Woont u in Veldhoven in een van de postcodegebieden en heeft u mogelijk belangstelling om mee te doen? Stuur dan een e-mail naar info@veldhovenduurzaam.nl met in de onderwerpregel ‘Zonnepark Welschap’. Zet in het bericht uw naam en volledige adres, inclusief uw postcode. U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Meer informatie over de postcoderoosregeling leest u op www.postcoderoosregeling.nl.

Ook Gemeente Veldhoven wil een zonnepark op Veldhovens grondgebied ontwikkelen. Hiervan kunnen straks alle inwoners zonder geschikt eigen dak gebruik maken. U hoeft dan niet binnen een bepaald postcodegebied te vallen. Zodra er meer informatie beschikbaar is plaatsen we een artikel in het Gemeentenieuws.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek