Trots op koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Oei

Maandag 20 november 2017

Op 16 november 2017 is prof. dr. Guid Oei benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Letty Demmers reikte deze hoge onderscheiding uit tijdens een congres van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie in Amersfoort.

Naast zijn zeer belangrijke inzet en verdiensten op het gebied van gynaecologie en verloskunde is prof. Dr. Oei ook vrijwilliger bij en medeoprichter en bestuurslid van het Ronald McDonaldhuis Zuidoost-Brabant. En is hij mede-initiatiefnemer van het Vrouw-Moeder-Kind Centrum in het Máxima Medisch Centrum.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek