Waarom heeft u (nog) geen zonnepanelen op uw dak?

Donderdag 7 december 2017

De gemeente is benieuwd wat redenen zijn voor inwoners om niet over te gaan tot de aanschaf van zonnepanelen. Tussen 9 en 21 december wordt u mogelijk op straat hierover aangesproken en we hopen dat u dan mee wilt doen aan een korte enquête. U kunt de enquête ook tussen 9 en 21 december online invullen.

Uw mening telt, dus doe mee!

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen redenen om wel of juist niet over te gaan tot de aanschaf van zonnepanelen. We zijn heel benieuwd naar die redenen. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Energieneutraal Veldhoven

We streven naar een energieneutraal Veldhoven. Dat betekent dat energie opwekken in de toekomst anders moet. Geen gebruik meer van fossiele brandstoffen, maar opwekken van duurzame energie. Zonne-energie kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Op dit moment heeft pas ongeveer 5% van de woningen zonnepanelen. Er is dus nog veel ruimte voor groei op dit vlak.

Zonnekaart

Kijk eens op de pagina zonnekaart. Voer uw adresgegevens in en u ziet direct of/hoeveel zonnepanelen op uw dak passen en wat de kosten en opbrengsten zijn. Goed op de zon geplaatste panelen verdienen zichzelf al terug in 7 tot 9 jaar.
 

Veldhoven Duurzaam

De vereniging Veldhoven Duurzaam adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden die er zijn voor zonnepanelen. De vereniging heeft geen commercieel belang. Kijk voor meer informatie op www.veldhovenduurzaam.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek