Informatiedagen ‘WijIk Zeelst’

Woensdag 27 december 2017

In Zeelst loopt een proef met een nieuwe vorm van zorg verlenen onder de naam ‘WijIk Zeelst’. We zoeken deelnemers om het nieuwe zorgmodel uit te testen. Belangstellenden kunnen op 22 en 29 januari tussen 11.00 en 16.00 uur binnenlopen in de bibliotheek in Veldhoven voor meer informatie.

Logo project Wijik ZeelstIn het project WijIk Zeelst biedt een team van zorgprofessionals, studenten en vrijwilligers ‘op afroep’ snelle zorg en ondersteuning op maat. Zorgvragers zijn dus niet langer afhankelijk van de planning van een zorgorganisatie, ze hebben zelf invloed op het tijdstip waarop zorg in de thuissituatie verleend wordt.

Voor wie is WijIk Zeelst

U woont in de wijk Zeelst en wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. U heeft daarbij wel hulp of ondersteuning nodig. Of u bent mantelzorger van een wijkbewoner en uw mantelzorgtaak groeit u boven het hoofd.
WijIk Zeelst is voor:

  • Mensen die nog zelfstandig wonen, maar wat extra ondersteuning goed kunnen gebruiken zodat het mantelzorgnetwerk niet overbelast raakt.
  • Mensen die in een testperiode (in elk geval tot en met mei 2018) deze nieuwe manier van werken gratis willen uitproberen en zo willen meedenken en doen in het ontwikkelen van een nieuwe vorm van dienstverlening.

Meedoen?

WijIk Zeelst zoekt wijkbewoners die in de testperiode (in elk geval tot en met mei 2018) deze nieuwe manier van werken gratis willen uitproberen. Zij denken en doen dan mee bij het ontwikkelen van een vernieuwende vorm van dienstverlening.

Meer weten?

Loop binnen op de maandagen 22 en 29 januari tussen 11.00 – 16.00 uur in de bibliotheek in Veldhoven. Een team van WijIk Zeelst staat dan klaar om uw vragen te beantwoorden. Meer info op www.wijik-zeelst.com.

Samenwerking

WijIk Zeelst is een samenwerking tussen zorginstellingen RSZK en Lunet Zorg, Mextal met VieDome, Centrale24 en Summa Zorg. Gemeente Veldhoven ondersteunt dit project.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek