Automatische incasso gemeentebelastingen

Maandag 8 januari 2018

Eind februari valt de aanslag ‘Gemeentebelastingen 2018’ in de brievenbus. U kunt het uzelf makkelijk maken en ons een machtiging geven om de gemeentebelastingen automatisch te incasseren van uw rekening.

De gemeente stuurt geen acceptgirokaarten meer. U zorgt zelf voor tijdige betaling, onder vermelding van het vorderingsnummer. Als u in één keer betaalt, doet u dat vóór de eerste vervaldag. Als u in twee termijnen wilt betalen, betaalt u minimaal de helft  vóór de eerste vervaldag en de tweede termijn vóór de tweede vervaldag. De vervaldagen staan op het aanslagbiljet vermeld.

Automatische incasso

Bij automatische incasso heeft  u de mogelijkheid uw aanslag in maximaal tien termijnen te betalen. Het voordeel is dat u niet een of twee keer een groot bedrag betaalt en u zelf geen betaaltermijnen in de gaten hoeft te houden.
Wilt u dit ook? Machtig dan de gemeente om deze termijnen automatisch van uw rekening af te schrijven. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040 om een machtigingskaart aan te vragen. U kunt ook een machtigingskaart ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Geef wijzigingen schriftelijk én tijdig door

Heeft u de gemeente gemachtigd tot automatische incasso? Laat het dan ook weten als uw rekeningnummer of de tenaamstelling daarvan is veranderd. Dit is vaak het geval als partners uit elkaar gaan of bij overlijden. Stuur dan een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040 om een nieuwe machtigingskaart aan te vragen. U kunt ook een machtigingskaart ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek