Plaatsen Kiosk De Hazewinkel

Dinsdag 30 januari 2018

In de week van 29 januari wordt de kiosk bij kinderboerderij De Hazewinkel geplaatst.

Afgelopen week werd het terrein van de kinderboerderij voorbereid op plaatsing van de kiosk. Er zijn bijvoorbeeld rijplaten gelegd voor de vrachtwagens die de kioskĀ  - als een unit - aanvoeren. Om goede doorgang mogelijk te maken zijn hiervoor sommige kleine speeltoestellen tijdelijk verwijderd. De kiosk arriveert 1 of 2 februari.

Dit voorjaar in bedrijf

Na plaatsing van de unit volgen onder andere inrichting en aansluiting op de nutsvoorzieningen. We verwachten dat de kiosk in het voorjaar in bedrijf gaat.

De kiosk

De kleinschalige kiosk is bedoeld om meer service te bieden aan de bezoekers van De Hazewinkel. Er komt een beperkt aanbod van drankjes en versnaperingen, gecombineerd met een toiletvoorziening met verschoonmogelijkheid voor de allerkleinsten.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek