Opening kiosk gepland op 28 maart

Dinsdag 27 februari 2018

De voorbereidingen voor ingebruikname van de kiosk bij de kinderboerderij zijn in volle gang. De kiosk zelf staat er al. Komende weken wordt de riolering aangelegd en komen de nutsbedrijven voor het  aansluiten van water en elektra. Naar verwachting kan de kiosk op  woensdagmiddag 28 maart voor het eerst open.

De aanleg van riolering en aansluiting op de nutsvoorzieningen is mede afhankelijk van de weersomstandigheden. De vorstperiode kan zorgen voor vertraging bij het grondwerk. Daarom duurt het nog even voor de kiosk in gebruik kan worden genomen.

Het definitieve openingsmoment laten we u weten via het gemeentenieuws en via de Facebookpagina van de gemeente Veldhoven.

Kinderboerderij weer open in weekend

Vanaf 1 april is de kinderboerderij weer geopend in het weekend. Openingstijden op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur. In het weekend (ook tijdens de Paasdagen) van 12.00 – 17.00 uur.

Meehelpen als vrijwilliger?

Cordaad Vrijwilligersbureau zoekt vrijwilligers die aan de bezoekers van de kinderboerderij koffie/thee/ranja en kleine versnaperingen gaan verkopen. De tijden zijn in het weekend! Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met het Vrijwilligersbureau via (040) 253 67 89 of via info@veldhovenvoorelkaar.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek