Uitgifte particuliere bouwkavels Huysackers van start

Donderdag 1 maart 2018

Het verkoopproces van de particuliere gemeentelijke bouwkavels in Huysackers start in maart. Informatie over de start van de projectbouw volgt halverwege dit jaar.

In de eerste bouwfase van Huysackers geeft de gemeente 18 particuliere bouwkavels uit, in grootte variërend van 399 tot 969 m2. Maandag 12 maart gaat de verkoopsite www.nieuwbouw-huysackers.nl online. Daarop komen onder andere digitaal beschikbaar: kavelpaspoorten met prijzen, duurzaamheidsvereisten (NUL op de meter bouwen), bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan. Op deze website vindt u dan ook het inschrijfformulier.

Informatieavond particuliere kavels

Donderdag 15 maart van 15.00 tot 19.00 uur is er in het gemeentehuis een informatie/inloopavond voor degenen die belangstelling hebben in de aankoop van een particuliere bouwkavel in Huysackers. U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u schikt. Tijdens deze avond zijn deskundigen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden op het gebied van grondaankoop, bouwvoorschriften en NUL-op-de-meter bouwen.

Uitgifteprocedure

De inschrijftermijn start op maandag 19 maart 09.00 uur en sluit op dinsdag 3 april om 09.00 uur. Inschrijven kan met een digitaal formulier dat vanaf 12 maart beschikbaar komt  op www.nieuwbouw-huysackers.nl. Datum en tijd van ontvangst bepalen de volgorde waarin geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Inschrijfformulieren kunt u vanaf de startdatum/tijd ook inleveren bij de receptiebalie van het gemeentehuis. Datum en tijd van ontvangst worden dan genoteerd. U mag op zoveel kavels reageren als u wil; daaraan is geen limiet gesteld. Via het inschrijfformulier geeft u wel de volgorde van uw voorkeur aan. Verkoopgesprekken worden ingepland in volgorde van ontvangst van de inschrijfformulieren. De verkoopgesprekken starten na 3 april.

Projectbouw later dit jaar

Tijdens de eerste bouwfase van Huysackers bouwt projectontwikkelaar Floreffe ook 22 sociale huurwoningen, 17 vrije sector huurwoningen en 64 vrije sector koopwoningen. Meer informatie over deze woningen volgt halverwege 2018.

Zilverackers

Na Oerle-Zuid is Huysackers de volgende ontwikkeling in het plangebied Zilverackers. Wonen in het groen, in een gemoedelijke dorpse sfeer en met de stad om de hoek.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek