Subsidie op zonnepanelen tot 5 april

Dinsdag 6 maart 2018

Heeft u ruimte voor de plaatsing van meer dan 100 m2 zonnepanelen? Van 13 maart tot en met 5 april kunnen bedrijven en (non-profit) instellingen hiervoor subsidie aanvragen via de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE).

De regeling is bedoeld voor hernieuwbare energiebronnen, zoals energie uit zonnepanelen, biomassa en windenergie. Er is 6 miljard euro subsidie beschikbaar. In Veldhoven hebben al eerder diverse projecten SDE subsidie gekregen voor de plaatsing van zonnepanelen, zoals het Sondervick College, de servicebioscoop en enkele bedrijven op De Run.

Kijk voor meer informatie op www.RVO.nl over de SDE subsidie.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek