Sjors Sportief weer zeer succesvol: ruim 1600 inschrijvingen

Woensdag 4 april 2018

Al een aantal (school)jaren is het sportstimuleringsproject Sjors Sportief een groot succes. Ook dit jaar liep het in Veldhoven weer storm met de aanmeldingen.

Vanaf het startschot op vrijdag 16 maart om 16.00 uur was het een drukte van jewelste op www.sjorssportief.nl. Binnen een uur hadden 500 kinderen zich opgegeven voor hun favoriete sport. Na een dag stond de teller zelfs al op ruim 1200 inschrijvingen voor de schoolsportkennismakingscursussen. Dit is natuurlijk een fantastisch succes! En nu twee weken later hebben bijna 1700 kinderen zich aangemeld.

De cijfers tot nu toe

Schooljaar 2017 - 2018
Omschrijving  Aantal
Aantal inschrijvingen  1677
Waarvan Sjors Sportief 1677
Aantal deelnemende aanbieders  47
Aantal cursussen  171
Aantal inschrijvingen wachtlijst  214

Geen lid worden en toch de sport leren kennen

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen: dat is het motto van Sjors Sportief. Gemeente Veldhoven bundelt samen met de verenigingen haar krachten en dit resultaat is te zien in het overvolle Sjors Sportief schoolsportboekje. Kinderen mogen en kunnen zich nog het hele schooljaar inschrijven!

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek