Afsluiting deel Provincialeweg van 23 tot 26 april

Dinsdag 10 april 2018

Een deel van de Provincialeweg ter hoogte van de inrit van/naar het Van Gerwenterrein (Provincialeweg 27) wordt tijdelijk afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via De Run. De afsluiting geldt vanaf maandag 23 april 07.00 uur tot donderdag 26 april 17.00 uur.

Op het Van Gerwenterrein gaat BAM Wonen 34 nieuwbouwwoningen bouwen. Om het terrein geschikt te maken voor bebouwing worden de bestaande panden gesloopt. Ook moet hiervoor een aansluiting worden gemaakt op het hoofdriool van de Provincialeweg. De werkzaamheden gaan ongeveer een week duren. Medio juni start BAM Wonen met de bouw van de woningen.

Mogelijke overlast

Tijdens de werkzaamheden is er werkverkeer voor de aan- en afvoer van materialen. De aannemer doet zijn best om de overlast tot een minimum te beperken. Ervaart u overlast of wilt u iets melden? Tijdens werktijd kunt u op de bouwplaats terecht bij de uitvoerder. Merkt u buiten werktijden iets rondom de bouwplaats dat directe actie vereist? Neem dan contact op met BAM Wonen via telefoonnummer (040) 235 80 00. Vermeld hierbij projectnummer 72431 Hof van Gerwen. Gebruik dit nummer alstublieft alleen voor spoedzaken. Heeft het geen spoed, bespreek het dan met de uitvoerder op de bouwplaats.

Heeft u vragen aan de gemeente? Bel dan het algemene nummer 14 040 en vraag naar de projectleider van het Van Gerwenterrein.

Nieuwsgierig naar de woningen? Neem een kijkje op www.hofvangerwen.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek