Aanvragen leerlingenvervoer schooljaar 2018-2019

Dinsdag 24 april 2018

Denkt u dat uw kind in aanmerking komt voor leerlingenvervoer? Dan kunt u vanaf nu uw aanvraag voor het schooljaar 2018-2019 indienen. De Van Gerwen Groep B.V. voert het leerlingenvervoer tot en met schooljaar 2021-2022 uit.

U kunt het aanvraagformulier invullen met of zonder DigiD. Het aanvraagformulier kunt u ook ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Wilt u indien mogelijk de aanvraag indienen vóór 1 juni? We kunnen dan tijdig voor aanvang van het nieuwe schooljaar een beslissing nemen. Als u al een beschikking heeft voor komend schooljaar (bijvoorbeeld bij een beschikking over meerdere schooljaren) hoeft u geen aanvraag meer in te vullen.

Nieuwe vervoerder

Het contract met de huidige vervoerder Connexxion loopt af en kan niet meer worden verlengd. Er is daarom een aanbesteding gehouden voor de uitvoering van het leerlingenvervoer met ingang van schooljaar 2018-2019. Op basis hiervan is het leerlingenvervoer tot en met schooljaar 2021-2022 gegund aan de Van Gerwen Groep B.V.

Meer informatie

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek