Uitnodiging bijeenkomst zwembad

Dinsdag 1 mei 2018

Op woensdag 16 mei kunt u informatie krijgen, ideeën delen en uw mening geven over het nieuw te bouwen zwembad in Veldhoven. In sporthal Den Ekkerman bent u van harte welkom tussen 17.00-18.30 uur en van 19.30-21.00 uur.

We gaan vijf aannemers (marktpartijen) selecteren die het nieuwe zwembad kunnen bouwen. Na de zomer gaan deze marktpartijen aan de hand van een zogenaamd ‘programma van eisen’ een ontwerp van het zwembad maken. Om het programma van eisen voor het nieuwe zwembad op te kunnen stellen en om input te krijgen voor de inrichting van het gebied ten westen van het Citycentrum, organiseren we verschillende bijeenkomsten. Inmiddels hebben er gesprekken plaatsgevonden met het bestuur van het zwembad en enkele zwemclubs. Op 16 mei spreken we graag met omwonenden, ondernemers van het Citycentrum en inwoners van Veldhoven. Met u dus!

Inloopbijeenkomst 16 mei

We richten verschillende hoeken in waar u informatie krijgt en uw inbreng kunt geven over diverse onderwerpen met betrekking tot het nieuwe zwembad. Denk hierbij aan uitstraling en indeling van het zwembadgebouw, de relatie tussen het zwembadgebouw en de omgeving (sporthal, parkeren, bereikbaarheid) en het gebied tussen het zwembad en het Citycentrum. Maar dat niet alleen, we willen ook graag uw (creatieve) ideeën horen en met elkaar buiten de lijntjes denken over bijvoorbeeld duurzaamheid. De moeite waard om even langs te komen dus.

Meer weten?

Op www.veldhoven.nl/zwembad vindt u de nieuwsbrieven Ontwikkeling zwembad. Hier kunt u zich voor aanmelden door een e-mail te sturen naar: zwembad@veldhoven.nl. Voor meer informatie over de inloopbijeenkomst kunt u ook naar dit mailadres mailen, of bellen naar telefoonnummer 14 040. Voor de bijeenkomst op 16 mei is aanmelden niet nodig.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek