Uitnodiging inloopbijeenkomst zwembad Veldhoven

Maandag 7 mei 2018

Op woensdag 16 mei spreken we graag met omwonenden, ondernemers van het Citycentrum en inwoners van Veldhoven over het nieuw te bouwen zwembad in Veldhoven. In sporthal Den Ekkerman ben je van harte welkom en kun je inlopen van 17.00 - 18.30 uur en van 19.30 - 21.00 uur.

Indeling zwembadgebouw, creatieve ideeën, duurzaamheid

Je kunt informatie krijgen en inbreng geven over diverse onderwerpen met betrekking tot het nieuwe zwembad. Denk hierbij aan uitstraling en indeling van het zwembadgebouw, de relatie tussen het zwembadgebouw en de omgeving (sporthal, parkeren, bereikbaar-heid) en het gebied tussen het zwembad en het Citycentrum. Maar dat niet alleen, we willen ook graag jouw (creatieve) ideeën horen en met elkaar buiten de lijntjes denken over bijvoorbeeld duurzaamheid. De moeite waard om even langs te komen dus.

Meer weten?

Voor meer informatie over de inloopbijeenkomst kun je mailen naar zwembad@veldhoven.nl, of bellen via telefoonnummer 14 040. Voor de bijeenkomst op 16 mei is aanmelden niet nodig.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek