Militaire oefening

Maandag 25 juni 2018

Van 2 tot en met 6 juli 2018 vindt een militaire oefening plaats in en rond onze gemeente.

De oefening wordt gehouden in het kader van de training militaire verkenners Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen verkenningsopdrachten moeten uitvoeren, zowel bereden als te voet. Ze verplaatsen zich over bestaande wegen en paden.

Schade?

Als er door een oefening schade is ontstaan dan kunt u dit melden. Vermeld de militaire eenheid zoals: kenteken voertuig, datum en tijd, plaats en soort schade aan: Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht. Telefoonnummer 030-21 80 444
E-mail: JVDclaims@mindef.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek