Nieuw fietsenstallingsplan Citycentrum

Maandag 25 juni 2018

Misschien heeft u het al gezien: in het Citycentrum zijn sommige fietsenrekken verdwenen en op andere plaatsen zijn er rekken geplaatst. Na een bezoekersenquête en diverse tellingen van gestalde fietsen  bleek een nieuwe verdeling van de rekken nodig. Dit nieuwe fietsenstallingsplan wordt nu uitgevoerd en is naar verwachting 1 juli klaar.

Uit de onderzoeken kwam naar voren dat er op sommige plaatsen te weinig, te veel of helemaal geen rekken staan. De gemeente verwijdert daarom een aantal fietsenrekken en plaatst nieuwe rekken op andere plekken. Zo wordt een klantvriendelijke fietsenstallingsvoorziening gecreëerd, gericht op de behoefte van de gebruikers. Op de overzichtskaart fietsenstallingen ziet u waar u straks uw fiets kunt neerzetten.

Samenwerking

Het nieuwe plan voor de fietsenstallingsvoorzieningen is gemaakt in samenwerking met vertegenwoordigers van het Citycentrum.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek