Gemeentelijke Erespelden voor vier vrijwilligers

Zaterdag 30 juni 2018

Wethouder Mariƫnne van Dongen reikte zaterdag 30 juni maar liefst vier Erespelden uit. Deze gemeentelijke onderscheidingen zijn toegekend aan Jan van Kemenade (68), Harry Faessen (73), Henk Vos (56) en Theo Gerrist (51). Zij kregen de Erespeld voor hun inzet als vrijwilliger voor de Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk.

De heer J.J.M.B. (Jan) van Kemenade is ruim twintig jaar vrijwilliger. Al die jaren begeleidt hij kinderen bij de hobbyclub van Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk. De heren H.J.G. (Harry) Faesen en H. (Henk) Vos zorgen al respectievelijk 20 en 25 jaar als vrijwilliger voor het ophalen van oud papier voor de Stichting. De heer T.E. (Theo) Gerrist is achttien jaar vrijwilliger. Hij is voorzitter van de Chillclub en DJ bij feestjes van de Stichting.

Waardering inzet

Vrijwilligers zijn onmisbare schakels binnen een vereniging. De gemeente is trots op haar vrijwilligers en waardeert hun actieve inzet.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek