Zilverbaan open voor verkeer vanaf 11 juli

Woensdag 4 juli 2018

De Zilverbaan is klaar! Met de afronding van de werkzaamheden, verbetert de bereikbaarheid van de westkant van Veldhoven en komt er een einde aan de verkeershinder en de omleidingsroutes. Vanaf 11 juli ’s middags wordt de Zilverbaan opengesteld voor verkeer.

straatnaambord Zilverbaan

De Zilverbaan is een nieuwe wegverbinding voor autoverkeer die tussen de (verlengde) Heerbaan en de Knegselseweg loopt. Hiermee is de westelijke ontsluitingsroute (WOR) compleet en is de westkant van Veldhoven ook goed bereikbaar. In het bijzonder het nieuw te realiseren Huysackers, dat later via de nieuwe rotonde aan de Roskam aansluit op de Zilverbaan. In de toekomst wordt de aansluiting op de A67 verbonden met de Zilverbaan.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek