Doorgaand verkeer voortaan via Zilverbaan

Donderdag 5 juli 2018

De Zilverbaan sluit aan op de Knegselseweg totdat de aansluiting op de A67 is gerealiseerd. Tussen de aansluiting met de Zilverbaan en de Schooterweg is het gedeelte van de Knegselseweg vanaf woensdag 11 juli 2016 afgesloten voor autoverkeer (op het kaartje aangegeven met een rood kruisje).

Fietsers

Fietsers kunnen wel de Knegselseweg blijven gebruiken. Autoverkeer rijdt vanaf de Schooterweg via de ovonde (ovale rotonde) de nieuwe Zilverbaan op en in zuidelijke richting naar de Knegselseweg.

Koppelenweg alleen voor bestemmingsverkeer

De aansluiting van de Koppelenweg op de Knegselseweg is afgesloten voor autoverkeer. De Koppelenweg is vanaf de Knegselseweg te bereiken via de Zilverbaan. Fietsers fietsen vanaf de Knegselseweg rechtstreeks de Koppelenweg op.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek