Vakantie: denk aan een geldig reisdocument

Maandag 9 juli 2018

Gaat u met vakantie naar het buitenland? Controleer op tijd of uw reisdocument nog geldig is. Maak snel een afspraak als u uw paspoort of identiteitskaart nog moet vernieuwen. Vanwege de verwachte drukte stelt de gemeente extra afspraaktijden open. Maak een afspraak of bel ons via telefoonnummer 14 040.

Reizen met kinderen

Reist u met uw kinderen naar het buitenland? En heeft u een andere achternaam dan zij? Dan kan dit problemen opleveren bij de paspoortcontrole op het vliegveld. U heeft een bewijs nodig dat u de vader of moeder bent, of het ouderlijk gezag heeft. U vindt een toestemmingsformulier op de website van Rijksoverheid.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek