Enquête CJG Veldhoven: doe mee!

Woensdag 15 augustus 2018

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Veldhoven houdt een enquête onder ouders van opgroeiende kinderen. U kunt de enquête invullen van 27 augustus tot en met 30 september. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de dienstverlening van het CJG een kwaliteitsimpuls te geven.

Een kind van vier staart dromerig voor zich uit op een bankje in het park. Zijn moeder vraagt: ‘Wat ben je aan het doen?’ Op een verveelde toon antwoordt hij: ‘Oh… groeien…’ 

CJG-Veldhoven

Opgroeien; voor het ene kind is het saai, voor het andere spannend. Hetzelfde geldt voor ouders en opvoeden: voor de ene ouder is opvoeden ‘een fluitje van een cent’, een ander heeft er moeite mee.
Het CJG-Veldhoven denkt met u mee, geeft direct advies of zorgt ervoor dat u snel de juiste hulp krijgt. Of het nu gaat over kinderen en scheiden, zakgeld, pesten, stotteren, alcohol- en drugsgebruik of spijbelen: bij het CJG bent u aan het juiste adres.

Doe mee en vul de enquête in!

Het CJG wil graag weten hoe (aanstaande) ouders hun vragen over opvoeden/opgroeien het liefst willen stellen en hoe het CJG hen het beste kan helpen en inspireren. Uw frisse kijk op de ondersteuning die het CJG kan bieden is van harte welkom.

Invullen van de enquête kost u maximaal tien minuten. U vindt de enquête op www.cjgveldhoven.nl

Over het CJG

In het CJG Veldhoven werken de volgende organisaties samen: Jeugdgezondheidszorg Zuidzorg, Jeugdgezondheidszorg GGD Brabant-Zuidoost, Cordaad Welzijn, Lumens Veldhoven, MEE Zuidoost Brabant en Novadic-Kentron. Het CJG is er voor alle (aanstaande) ouders, verzorgers, kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar in Veldhoven. Daarnaast biedt CJG-Veldhoven ondersteuning aan vrijwilligers en professionals die met jongeren werken.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek