Sjors Creatief gaat weer van start

Dinsdag 4 september 2018

Na het grote succes van afgelopen jaar gaat Sjors Creatief ook dit schooljaar weer van start in Veldhoven. Alle basisschoolkinderen in de gemeente Veldhoven kunnen dan kennis maken met de vele kanten van kunst en cultuur. De opzet is gelijk aan de succesformule Sjors Sportief.

Alle 4000 basisschoolleerlingen van de Veldhovense scholen ontvangen in oktober 2018 het Sjors Creatief boekje. Leerlingen kunnen hieruit voor het hele schooljaar leuke kennismakingsworkshops kiezen en zo hun interesses en talenten verkennen zonder direct lid te worden van een club of vereniging.

Hoe werkt het?

Culturele aanbieders kunnen hun creatieve activiteit van een of meerdere lessen zelf aanmelden op www.cultuurstimulering.nl. Sjors Creatief verzorgt de promotie in het boekje en regelt de digitale inschrijvingen van de kinderen. Kinderen kiezen namelijk uit het boekje de workshops die hen aanspreken en schrijven zich vervolgens digitaal in via www.sjorscreatief.nl.

Wanneer?

  • Vanaf heden tot 20 september 2018 kunnen aanbieders zich opgeven op www.cultuurstimulering.nl
  • Vanaf eind oktober 2018 ontvangen alle basisschoolleerlingen het Sjors Creatief boekje
  • Op 2 november 2018 is de kick-off en kunnen kinderen zich digitaal inschrijven op www.sjorscreatief.nl
  • Vanaf november 2018 zijn er kennismakingsactiviteiten bij de aanbieders

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar Ot Ottenheim (cultuurcoach, otottenheim@bredeschoolveldhoven.nl) of Denice van Amstel (sport- en cultuurcoach, denicevanamstel@bredeschoolveldhoven.nl).

Op de Facebookpagina van de gemeente Veldhoven publiceren we regelmatig informatie over initiatieven zoals Sjors Creatief.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek