Prijsuitreiking ‘Winkelen? Pak de fiets!’ actie

Woensdag 5 september 2018

Jo Verbaandert won de hoofdprijs van de actie ‘Winkelen? Pak de fiets!”. Zaterdag 25 augustus 2018 reikte wethouder Jeroen Rooijakkers samen met de Greenkids de prijzen uit aan alle winnaars van deze actie.

Prijswinnares actie Jo Verbaandert met wethouder Rooijakkers en de greenkids

Jo Verbaandert neemt de gewonnen fiets in ontvangst. Met haar op de foto staan wethouder Jeroen Rooijakkers en de Greenkids.
Foto: gemeente Veldhoven

De 56 prijswinnaars hebben vooraf een uitnodiging ontvangen voor de prijsuitreiking. Ze wisten dus al dat ze prijs hadden, maar hoorden pas tijdens de uitreiking wat ze hadden gewonnen. Na de prijsuitreiking lootte iedereen nog mee voor de hoofdprijs: een damesfiets.

Duurzame mobiliteit voor een schoner milieu

Dit voorjaar organiseerde de gemeente Veldhoven voor het achtste en laatste jaar de actie ‘Winkelen? Pak de fiets!’. Doelstelling van deze actie is stimuleren van het fietsgebruik en zo bijdragen aan minder CO2-uitstoot, meer energiebesparing en een betere luchtkwaliteit. Daarnaast is fietsen een gezond en goedkoop alternatief voor de auto. De actie was weer een groot succes; er werden maar liefst 1412 volle spaarkaarten ingeleverd.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek