Schoonmaak straatkolken

Woensdag 5 september 2018

Het lijkt wel herfst: door de aanhoudende droogte laten vooral platanen en lindebomen nu al veel blad vallen. Straatkolken kunnen verstopt raken met dit bladafval en straatvuil. Om te zorgen dat ook tijdens zware regenbuien het water goed kan wegstromen, krijgen de kolken waar nodig een extra schoonmaakbeurt.

De gemeente veegt machinaal maar kan niet overal goed bij, bij voorbeeld door geparkeerde auto’s. U kunt ons een handje helpen door bladafval weg te vegen uit de goot / bij de kolk. Bedankt voor uw hulp!

rioolkolk met bladafval

Rioolkolk met bladafval, foto: gemeente Veldhoven

Verstopte rioolkolken melden

Verstopte rioolkolken kunt u direct bij ons melden

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek