Nieuw afspreekpunt Taxbus Minneveld

Dinsdag 11 september 2018

Om Taxbus-reizigers extra van dienst te zijn, heeft gemeente Veldhoven een overdekte wachtruimte met zitplaatsen gerealiseerd bij afspreekpunt Minneveld. Dit afspreekpunt vervangt de huidige wachtruimte in het gemeentehuis, omdat reizigers daar alleen tijdens openingstijden van het gemeentehuis konden wachten.

Inwoners die met Taxbus het CityCentrum bezoeken, maken gebruik van de volgende afspreekpunten:

  • Jumbo supermarkt (Pleintjes)
  • Minneveld (zijde bibliotheek en gemeentehuis)

Het afspreekpunt aan het Minneveld is nu verplaatst naar een andere ruimte op het Minneveld, en is al in gebruikgenomen.

Toegangsdeur

De nieuwe overdekte wachtruimte bevindt zich bij de voetgangersingang van de parkeergarage Geer, aan de zijde van het gemeentehuis.

Paslezer

De deur van de wachtruimte/ingang parkeergarage kan worden geopend met een Taxbus-pas. De deur zwaait automatisch open als de  Taxbus-pas door de daarvoor bestemde lezer naast de deur gehaald wordt. Deze lezer is herkenbaar aan het Taxbus logo.

Wachtruimte

In de overdekte wachtruimte kunnen reizigers op elk uur van de dag beschut, comfortabel en met goed zicht op de parkeerplaats wachten totdat zij worden opgehaald door Taxbus. U kunt de deur weer openen met een druk op de rode knop.

Toegang CityCentrum

Vanaf het afspreekpunt Minneveld kunt u, via de overdekte passage tussen het Minneveld en het Meiveld, onder meer de winkels van het CityCentrum en Theater de Schalm te bereiken. In deze passage bevindt zich ook de ingang van het gemeentehuis. De passage is geopend vanaf 7.30 tot 1.30 uur.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek