Subsidies voor economische versterking

Maandag 4 februari 2019

Toepassingen van nieuwe technologieën en methoden kunnen in aanmerking komen voor subsidie uit het Stimuleringsfonds van de Metropoolregio Eindhoven. Twee keer per jaar kunnen hiervoor projectvoorstellen worden ingediend. Tot 1 april 2019 kunt u nu deze subsidie aanvragen.

Voor de subsidie komen projecten in aanmerking met een aantoonbare economisch toegevoegde waarde (werkgelegenheid, innovatie, versterking van de concurrentiepositie van de regio, verbetering van het vestigingsklimaat en/of duurzame ontwikkeling van de regio).  Aarzel niet om aan te vragen. Het kan een stevige bijdrage opleveren!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de voorwaarden en het Stimuleringsfonds? Kijk op https://metropoolregioeindhoven.nl/subsidies/stimuleringsfonds of bel telefoonnummer (040) 25 94 598.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek