De (digitale) aanslag Gemeentebelastingen 2019 komt eraan!

Zondag 24 februari 2019

Eind februari heeft de gemeente Veldhoven de jaarlijkse Aanslag Gemeentebelastingen verstuurd. Iedereen die zich hiervoor vóór 1 februari heeft aangemeld bij MijnOverheid ontvangt de aanslag alleen digitaal in de Berichtenbox. Wist u dat u kunt instellen dat u een e-mail ontvangt om u hierop te attenderen?

Alleen als u dat in de Berichtenbox in MijnOverheid hebt ingesteld, ontvangt u een e-mail die u laat weten dat er een aanslag klaar staat. Dus stel uw Berichtenbox goed in, zodat u deze niet mist.

Instellingen Berichtenbox aanpassen

  • Log in op MijnOverheid met uw DigiD.
  • Kies in de Berichtenbox bij Instellingen de rubriek Meldingen. Zet 'Melding bij een nieuw bericht in de Berichtenbox' op Aan. U ontvangt dan e-mails als er nieuwe berichten in uw Berichtnbox staan.
  • Zet ook 'Herinneringen van nog niet gelezen berichten in de Berichtenbox' op Aan.
  • Controleer of het door u ingevoerde e-mailadres nog klopt.

Nieuw: De Berichtenbox App

Post van de overheid kunt u ook op uw smartphone ontvangen via de Berichtenbox app. Daarmee ziet u berichten minder snel over het hoofd. De app is geschikt voor iOS (Apple) en Android en geeft een seintje als er post is. U kunt dan met een pincode inloggen en uw berichten lezen, zonder dat u de website van MijnOverheid hoeft te openen. De app kan berichten ook doorsturen naar een ander e-mailadres.

Voorkom problemen, regel automatische incasso

Via automatische incasso kunt u uw aanslag in maximaal 10 termijnen betalen. U hoeft dan zelf geen betaaltermijnen in de gaten te houden, de betaling gaat vanzelf. Om dit te regelen hebt u een machtigingskaart nodig. Kiest u niet voor automatische incasso? Dan kunt u binnen MijnOverheid de aanslag ook met iDeal betalen.

Machtigingskaart automatische incasso aanvragen

Vraag een machtigingskaart aan via gemeente@veldhoven.nl (zet in de ondewerpregel 'machtigingskaart aanvragen') of bel hiervoor telefoonnumer 14 040 (dit is een verkort telefoonnummer). U kunt een machtigingskaart ook ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek