Groene kliko weer wekelijks geleegd

Woensdag 27 februari 2019

Vanaf maandag 4 maart kunt u uw GFT+E container (de groene kliko) weer elke week aan de straat zetten. Dat kan tot en met de maand november.

Zet uw containers op de ophaaldag alstublieft uiterlijk om 7.30 uur aan de straat. U mag ze de avond daarvoor vanaf 20.00 uur al buiten zetten. PMD-zakken mag u pas op de ophaaldag zelf buiten zetten of aan de kroonringen hangen. Als deze zakken 's nachts al buiten staan/hangen, kan dat overlast door ongedierte veroorzaken.

Afvalkalender

Wilt u weten op welke dagen de verschillende afvalstromen bij u worden opgehaald? Bekijk dan de digitale afvalkalender. Vul daarop uw postcode en huisnummer in en u ziet op welke weekdag de inzamelwagen bij u langskomt. Ook de uitzonderingen vanwege feestdagen zijn daarop aangegeven.

Klachten of vragen

  • Heeft u klachten of vragen over het ophalen van uw afval? Bel dan afvalinzamelaar Baetsen via telefoonnummer 0880-233200
  • Werkt de digitale afvalkalender niet goed of staan er verkeerde data op? Geef het meteen door aan de gemeente via e-mail gemeente@veldhoven.nl of bel ons via telefoonnummer 14 040 (dit is een verkort telefoonnummer)

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek