Opruimen zwerfvuil in Veldhoven

Woensdag 6 maart 2019

Zaterdag 23 maart is het 'Landelijke Opschoondag'. Tienduizenden Nederlanders helpen dan mee om het zwerfvuil in hun buurt of natuurgebied op te ruimen. Ook in Veldhoven helpen vrijwilligers mee. De gemeente stelt inzamelmateriaal beschikbaar en haalt het ingezamelde zwerfvuil op.

Zwerfvuil is voor veel mensen een ergenis. Toch belandt er veel rommel op straat en in de natuur. De gemeente doet haar best om de omgeving schoon te houden. Want in een schone omgeving voel je je gelukkiger en veiliger. En natuurlijk is schoon beter voor het milieu. De gemeente is blij met alle vrijwilligersacties die hieraan meehelpen.

Doet u ook mee?

Wilt u ook meehelpen om uw buurt of een stukje natuur schoon te maken? Dit hoeft niet per se op zaterdag; het mag ook op een andere dag tussen 23 en 29 maart. De gemeente stelt vuilniszakken, afvalprikkers, (veligheids)hesjes en handschoenen beschikbaar. We bezorgen die op een afgesproken tijd en plek. Na afloop van de schoonmaakactie halen we die, samen met het ingezamelde afval, ook weer op.

Aanmelden kan via www.veldhoven.nl/aanmelden of met een telefoontje naar ons Klant Contact Centrum, via het algemene nummer 14 040 (dit is een verkort telefoonnummer).

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek